(+30) 211 1901900
Δευτ. - Παρ: 9:00 - 19:00
contact@regen.gr
Title Image

Antiaging

Home  /  Antiaging

Ο όρος «Αντιγήρανση» αποτελεί ίσως έναν από τους πλέον πολυπαραγοντικούς όρους της σύγχρονης επιστήμης. Σήμερα γνωρίζουμε πλέον καλά πως η αντιγήρανση δεν έχει να κάνει μόνο με την εικόνα που βλέπουμε, αλλά κυρίως με την εικόνα που δεν βλέπουμε.

Το γήρας ξεκινάει εκ των έσω και εδραιώνεται εσωτερικά, πολύ πριν φτάσει να φαίνεται εξωτερικά. Γι’ αυτό και στη σύγχρονη εποχή η αισθητική ιατρική και η πλαστική χειρουργική ενώνουν τις δυνάμεις τους σχεδόν με κάθε ιατρική ειδικότητα αλλά και με επιστήμονες από πολλούς ακόμη κλάδους, όπως αυτόν της διατροφής, της ευζωίας, της κοσμητολογίας κλπ, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν το γήρας και τα σημάδια του εν τη γενέσει και όχι αφού πλέον αυτά έχουν εδραιωθεί.

 

Το εξειδικευμένο τμήμα Αντιγηραντικής Ιατρικής της REGEN διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, τις πλέον πρωτοποριακές θεραπείες, τα πιο καινοτόμα πρωτόκολλα, αλλά κυρίως τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες, που γνωρίζουν πως σήμερα η παράταση της νεότητας δεν είναι υπόθεση μία θεραπείας, αλλά ενός απόλυτα προσωποποιημένου και εξατομικευμένου συνδυαστικού προγράμματος, που θα απαντά στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

 

Τα πιο αποτελεσματικά θεραπευτικά πρωτόκολλα είναι εκείνα που ξυπνούν τον ίδιο τον οργανισμό και τον κινητοποιούν ώστε να δράσει προς όφελος της εικόνας μας: laser με τεχνολογία νέας γενιάς αναγεννούν την επιδερμίδα εκ των έσω, βλαστοκύτταρα, αιμοπετάλια και προηγμένοι ενδοφλέβιοι οροί προκαλούν ανάπλαση, βιομιμητικά fillers έρχονται να αποκαταστήσουν το χαμένο όγκο, ειδικά διατροφικά πρωτόκολλα ενισχύουν το δέρμα μας και την ποιότητά του, ενώ το ίδιο μας το λίπος γίνεται η βάση για να χτίσουμε την πιο νεανική και υγιή εικόνα του εαυτού μας.

 

Πλέον δεν προσπαθούμε να γίνουμε νεότεροι, αλλά να παραμείνουμε νέοι για όσο το δυνατόν περισσότερο και αυτό ακριβώς υπόσχεται και πραγματοποιεί η REGEN.