(+30) 211 1901900
Δευτ. - Παρ: 9:00 - 19:00
contact@regen.gr
Title Image

Διάγνωση

Home  /  Διάγνωση

Σήμερα η ιατρική κοινότητα γνωρίζει καλύτερα από ποτέ τη σημασία της ορθής διάγνωσης, καθώς, χωρίς αυτήν, δεν υπάρχει νόημα σε καμία θεραπεία. Στη REGEN το εξειδικευμένο διαγνωστικό μας τμήμα είναι εξοπλισμένο με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μέσα και επανδρωμένο με τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε ολοκληρωμένη διάγνωση, χωρίς μικρά γράμματα και γκρίζα σημεία.

Η σύγχρονη ιατρική επιστήμη προσεγγίζει τον άνθρωπο ως όλον και ταυτόχρονα γνωρίζει πως ο μόνος τρόπος να προλάβεις, σε πρώτο χρόνο, αλλά και να λύσεις, σε δεύτερο χρόνο, ένα πρόβλημα είναι αφενός να το προβλέψεις και αφετέρου να το διαπιστώσεις έγκαιρα και έγκυρα.

 

Η προηγμένη τεχνολογία και οι ραγδαίες επιστημονικές εξελίξεις επιτρέπουν σήμερα στους ιατρούς και τους ειδικούς της υγείας όντως να «διαγιγνώσκουν» με ακρίβεια το παρόν αλλά και να «προβλέπουν» το μέλλον. Και δεν μιλάμε φυσικά για μαντικές ικανότητες, αλλά για εξελιγμένη επιστήμη.

 

Τα σύγχρονα ιατρικά διαγνωστικά μηχανήματα, οι προηγμένες αιματολογικές και ψηφιακές εξετάσεις, οι ενημερωμένοι προσυμπτωματικοί και προληπτικοί έλεγχοι, οι γονιδιακές μετρήσεις και τα τεστ κληρονομικής προδιάθεσης είναι μερικά μόνο από τα υπερσύγχρονα μέσα που διαθέτουν σήμερα οι επιστήμονες, που μαζί με τον πάντα απαραίτητο και αναντικατάστατο κλινικό έλεγχο και την εμπειρία και τη γνώση του ιατρού, ολοκληρώνουν το «οπλοστάσιο» της ιατρικής απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

 

Στη REGEN διαθέτουμε όλα αυτά τα μέσα, και πολλά περισσότερα, ώστε να παρέχουμε ορθή, έγκυρη, έγκαιρη και εμπεριστατωμένη διάγνωση κάθε κατάστασης, ως εναρκτήριο βήμα για το σχεδιασμό του απολύτως εξατομικευμένου θεραπευτικού πρωτοκόλλου που ενδείκνυται για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση.