(+30) 211 1901900
Δευτ. - Παρ: 9:00 - 19:00
contact@regen.gr
Title Image

Regenerative

Home  /  Regenerative

Το μέλλον της ιατρικής επιστήμης βρίσκεται με βεβαιότητα στην «Αναγέννηση».

Η αναγεννητική ιατρική είναι σήμερα η νούμερο ένα αναπτυσσόμενη επιστήμη με τους πλέον καταξιωμένους ανά τον κόσμο επιστήμονες και ερευνητές να υποστηρίζουν πως στο κοντινό ή το πιο μακρινό μέλλον η υγεία, η νεότητα και η ευζωία θα είναι αξίες δεδομένες και κατακτημένες από την ανθρωπότητα με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Μπορεί να θυμίζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας και η στιγμή που θα μπαίνουμε σε ένα θάλαμο και θα βγαίνουμε ξανά νέοι και υγιείς να αργεί πολύ ακόμη, όμως σήμερα οι νεότερες εξελίξεις και οι πιο σύγχρονες θεραπείες βασίζονται στην αναγεννητική δύναμη του κυττάρων και τις εξελισσόμενες ιδιότητές τους. Τα βλαστοκύτταρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και εξετάζονται για τις θαυματουργές τους δράσεις τόσο σε επίπεδο ομορφιάς όσο και σε επίπεδο υγείας.

 

Οι πιο σύγχρονες θεραπείες για την αλωπεκία βασίζονται στη δράση των βλαστοκυττάρων, το ίδιο και οι πιο πολλά υποσχόμενες θεραπείες σοβαρών νόσων, αλλά ταυτόχρονα στα βλαστοκύτταρα βασίζεται και η επανορθωτική χειρουργική, αλλά και η αισθητική ιατρική με τα θαυματουργά αυτά στοιχεία να χαρίζουν νεανική όψη και να εξαφανίζουν ουλές και ρυτίδες. Οι πιο σύγχρονες θεραπείες σήμερα βασίζονται στις αναπλαστικές και αναγεννητικές ιδιότητες του ίδιου μας του οργανισμού και των δικών του στοιχείων, το αίμα μας, το λίπος μας και τα κύτταρά μας μπαίνουν σε ειδικές συσκευές και παράγουν προϊόντα που μας προσφέρουν την ευκαιρία να είμαστε και να παραμένουμε υγιείς και ακμαίοι, αρκεί να γνωρίζουμε πως να τα εκμεταλλευτούμε σωστά.

 

Τα εξειδικευμένα τμήματα Αναγεννητικής Ιατρικής REGEN είναι επανδρωμένα με τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου και εξοπλισμένα με τις πλέον προηγμένες τεχνολογικές συσκευές, ώστε να μπορούν να σας προσφέρουν το «αύριο» της επιστήμης σήμερα.