(+30) 211 1901900
Δευτ. - Παρ: 9:00 - 19:00
contact@regen.gr
Title Image

Αφαίρεση Τατουάζ

Home  /  Τμήματα  /  Αφαίρεση Τατουάζ

Το εξαιρετικά προηγμένο laser Q-Plus EVO είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο κεφάλαιο «αφαίρεση τατουάζ» και δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ελάχιστες συνεδρίες.

Το υπερσύγχρονο Q-Plus EVO βασίζεται σε ένα πολύ ισχυρό laser τεχνολογίας Q-Switched που εξασφαλίζει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών με απόλυτη ασφάλεια και εγγυάται την αποτελεσματική αφαίρεση τατουάζ, χάρη στην φωτοακουστική διάδρασή του με τους ιστούς και την ελεγχόμενη φωτοθερμική του δράση. Αυτός ο πρωτοποριακός συνδυασμός διαφορετικών τεχνολογιών κάνει το σύστημα Q-Plus EVO απολύτως μοναδικό και ιδανικό για την αφαίρεση πολύχρωμων τατουάζ, χωρίς τις εμφανείς σκιάσεις, που έμεναν συνήθως από την εφαρμογή laser παλαιότερων τεχνολογιών.

To σύστημα Q-Plus EVO είναι σε θέση να εξαλείψει όλα τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την δερματοστιξία, χωρίς πόνο, σημάδια, σκιάσεις και αναρίθμητες άνευ λόγου συνεδρίες. Η τεχνολογία του προηγμένου αυτού συστήματος του επιτρέπει να διοχετεύει σε πολύ σύντομους παλμούς μεγάλες ποσότητες ενέργειας, επιτρέποντας ισχυρή φωτοακουστική δράση και μειώνοντας την θερμική διάδραση με τους ιστούς. Έτσι το μελάνι του τατουάζ διασπάται σε μικροσκοπικά σωματίδια, τα οποία αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό με τη διαδικασία της φαγοκύτωσης, με απόλυτα ελεγχόμενο και εξαιρετικά ασφαλή τρόπο. Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες και πρωτοποριακές κεφαλές Optibeam ΙΙ, η ισχυρή ενέργεια του laser εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλη την υπό θεραπεία περιοχή, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος συγκέντρωσης της ενέργειας σε ένα σημείο, που υπήρχε με τις παλαιότερες θεραπείες.

Με τον τρόπο αυτό, και με τα ισχυρά ψυκτικά συστήματα, μεγιστοποιείται η ασφάλεια και ενισχύεται το τέλειο αποτέλεσμα. Σε ελάχιστες ανώδυνες θεραπείες, η περιοχή που καλυπτόταν από το ανεπιθύμητο τατουάζ παρουσιάζεται εντελώς καθαρή και απαλλαγμένη από χρώμα και σκιές.