Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός - Regen

Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

Στην προσπάθειά μας να φέρουμε στην Ελλάδα σήμερα το «αύριο» των παγκόσμιων ιατρικών εξελίξεων δημιουργήσαμε τη REGEN, μία πολυκλινική που συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη καταξιωμένους επιστήμονες κάθε ειδικότητας, μηχανήματα και διαγνωστικά τεστ τελευταίας τεχνολογίας και τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες θεραπείες και πρωτόκολλα, ώστε να μπορεί να υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ασθενή.

Διαθέτουμε ίσως τον πιο σύγχρονο χώρο αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, εξοπλισμένο με state-of-the-art ιατρικά και επιστημονικά μηχανήματα, τελευταίας γενιάς και τεχνολογικής εξέλιξης.

Φυσικά, πάντα το σημαντικότερο «μέσο» μίας κλινικής είναι οι ιατροί της, όμως η σωστή εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας βοηθά τον ιατρό στην ακρίβεια της διάγνωσης, στη διατήρηση του ελέγχου, στην εγγύηση της ασφάλειας και στην πιστοποίηση του αποτελέσματος.

Όλα μας τα τμήματα είναι εξοπλισμένα με τις κορυφαίες τεχνολογικές συσκευές του τομέα τους, ώστε να μπορούν να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ασθενείς τους, χωρίς ελλείψεις και περιορισμούς.